Nyheder

Crimestat Nyhedsbrev juli 2022

Crimestats nyhedsbrev for andet kvartal af 2022 er nu ude. Som altid sætter vi selvfølgelig fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat. Derudover kan du læse om inflationens eventuelle indvirkning på butikstyverier, hændelsen i Fields den 3. juli, den nye anmeldelsesblanket og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev juni 2022

Nu kan du læse Crimestats nyhedsbrev for første kvartal af 2022. Som altid sætter vi selvfølgelig fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat. Derudover kan du læse om ændringerne i kontantpligten, terrortruslen mod Danmark og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev oktober 2021

Nu kan du læse Crimestats nyhedsbrev for tredje kvartal af 2021. Som altid sætter vi selvfølgelig fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat. Derudover kan du læse om en dom, hvor en tyvebande får nedsat straf af Vestre Landsret, en fælles aktion mellem Københavns Politi, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen mod 21 kiosker på Nørrebro og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev juli 2021

Crimestats nyhedsbrev for andet kvartal af 2021 er nu ude. Vi sætter selvfølgelig fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat. Derudover kan du læse om registreringspligten, kontantforbuddet og kontantpligten, hvad billeddeling i Crimestat i fremtiden bl.a. kan gøre for din virksomhed og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev maj 2021

Crimestats nyhedsbrev for første kvartal af 2021 er ude nu. Som altid sætter vi fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat samt reglerne og rettighederne for civil anholdelse, flere tilfælde af tyveri af gasflasker og meget mere.

Husk at registrere dine overvågningskameraer inden 1. marts

Forventeligt fra den 1. marts 2021 har du pligt til at registrere adresser, hvor der findes overvågningskameraer, hvis TV-overvågningen foretages af et område, der benyttes til almindelig færdsel og overvågningskameraerne er omfattet af TV-overvågningsloven eller opsat med særlig tilladelse fra politiet.