Nyheder

Crimestat Nyhedsbrev juli 2021

Crimestats nyhedsbrev for andet kvartal af 2021 er nu ude. Vi sætter selvfølgelig fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat. Derudover kan du læse om registreringspligten, kontantforbuddet og kontantpligten, hvad billeddeling i Crimestat i fremtiden bl.a. kan gøre for din virksomhed og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev maj 2021

Crimestats nyhedsbrev for første kvartal af 2021 er ude nu. Som altid sætter vi fokus på de nyeste tal og tendenser fra Crimestat samt reglerne og rettighederne for civil anholdelse, flere tilfælde af tyveri af gasflasker og meget mere.

Husk at registrere dine overvågningskameraer inden 1. marts

Forventeligt fra den 1. marts 2021 har du pligt til at registrere adresser, hvor der findes overvågningskameraer, hvis TV-overvågningen foretages af et område, der benyttes til almindelig færdsel og overvågningskameraerne er omfattet af TV-overvågningsloven eller opsat med særlig tilladelse fra politiet.

Crimestat Nyhedsbrev juli 2020

Crimestats nyhedsbrev for andet kvartal af 2020 er ude nu. Vi sætter fokus på de nyeste tal fra Crimestat, hvordan kriminalitet begået mod detailhandlen er stigende grundet COVID-19 og meget mere.

Crimestat Nyhedsbrev april 2020

Crimestats nyhedsbrev for første kvartal af 2020 er ude nu. Vi sætter fokus på de nyeste tal fra Crimestat, tendenser under Corona, DFs forslag om højere straffe for butikstyveri og meget mere.