Sponsorer

CamVision

CamVision har eksisteret siden 2004 og er landsdækkende leverandør af sikring til erhverv og detail. CamVision leverer installation og service med egne teknikere.

Kernekompetencerne dækker over IP baseret videoovervågning, forsikringsgodkendte alarmanlæg, samt Sensormatic varesikringsløsninger.

Telesikring

Sikkerhed er et naturligt behov for de fleste virksomheder, og det er ikke kun virksomhedens materielle værdier, der tænkes på. Det er et faktum, at trygge medarbejdere skaber de mest dynamiske og profitable virksomheder.

Telesikring as har eksisteret siden 1967 og er i dag landsdækkende totalleverandør inden for sikring og sikkerhed. Vi lægger vægt på, at vi i tæt dialog med dig som kunde, finder lige netop den løsning, der dækker dine ønsker og behov, nu og i fremtiden.

Asico

Asico betyder indsigt, og det er præcis her vores fokus ligger, da vi ved at viden er den vigtigste faktor i driften af en sund virksomhed og fysisk butik.

I takt med den teknologiske udvikling kan man i dag ved monitorering af kunders adfærd og mønstre forudsige hændelser og herved forudsige eller styre disse.

Asico lægger stor vægt på installation af sikkerhedssystemer som også kan tilbyde analyse til gavn for andre afdelinger i en virksomhed end kun sikkerhed, herunder marketing og økonomi.

Alle vores ydelser og produkter er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

Asico har teknikere fordelt over hele landet, og tilbyder ”remoteservice” til nye såvel som eksisterende anlæg forudsat at virksomhedens IT-politik tillader det.

Asico tilbyder døgnservice og er tilstede når jeres butik har åbent.

Dansk Krisekorps

Dansk Krisekorps er et landsdækkende firma oprettet i 1994, ejet og drevet af cand.psych. Mette Nayberg og cand.psych. Morten Holler.

Vores ydelser og interventioner bygger på mange års erfaring hentet i krydsfeltet mellem organisatorisk og psykologisk viden.